27/7/08

Les Ojamajos en gran?

Hola!
Ara veureu les Ojamajos uns anys despres . . .
(Recordeu que es la meva versio, tothom te la seva, ok?)


Doremi:Despres de acabar l'universitat (Volia ser bistequera), va obrir un bar de bistecs.Es va casar amb l'Akatsuki i van mudarse i van obrir un restaurant.

Hazuki:Ella es va fer violinista.Va acabar tambe l'universitat i enseguida si va posar.Ella es va casar amb en Masaru Yada, un amic de l'infancia.

Aiko:No va fer la universitat perque va rebre una beca per ser tenista.Llavors es va tindre que mudar a França, pero va tornar i ja es tenista professional.

Onpu:L'Onpu va seguir com casi sempre.Ja era actriu i cantant i encara ho es.Va anar a unes proves de un famos director i la van triar a ella.Es va estrenar la peli i va guanyar . . .Un Oscar com a millor actriu protagonista!

Momoko:Despres d'anar a viure a Estats Units va fer tots els estudis i va obrir una pastisseria.Com que va fracasar amb vendes, va anar a Japo i va obrirla de nou.I va tindre exit.

Hana:Ella va estar al mon den les Bruixes durant tot aquell temps.Llavors un diava anar (Ben dissimulada) al mon dels humans i es va trobar amb la Doremi i . . .

No hay comentarios: